středa 2. ledna 2008

WTF

Nový rok. Lidi si berou předsevzetí, doufají, že bude líp.
Pokud jste skvěle naladěni raději nečtěte dál. Dostala jsem totiž novoroční depresi. Vlastně ne depresi jenom blbou náladu, ale i tak to stačí na to abych byla v prdeli. (Tereza má pravdu v jedné věci - asi jsem furt v řiti.) Pořád to tak nějak šlo. Jenže teď mám pocit, že se to všechno rozpadá, že k sobě nic nepasuje a že je všechno špatně. Jakoby se všechny malé kousky skládačky, který tak dlouho držela pohromadě jenom vůle, definitivně rozpadly.
Nastupuje léčba: udělání pořádku ve věcech. Začínám pomalu ve svém bývalém bydlišti, snad budu pokračovat ve svém současném bydlišti:D Tak nějak doufám, že když se udělá pořádek navenek dostane se to i dovnitř.
Nedělám to kvůli tomu, že je nový rok a že bych proto měla něco změnit. Dělám to proto, že už nemůžu dál a tohle je poslední pokus to všechno nějak zvládnout.
Warning! Do not mention this post when talking to me. I am gonna try having the happy outside and hope that somehow it will help to recover the inside.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

divny. taky jsem se pustila do "reorganizace".. dokonce ted mym bordelem na stole semo tamo i probleskne kousek desky.. kdo by to byl rek co? :D