čtvrtek 5. července 2007

Let

Jednim slovek skvelej:-) Air france ma bozske jidlo a kazdej pasazer ma svoji miniobrazovku s vyberem z myslim dvanacti filmu a spousty hudby a her, takze to bylo super... Po priletu jsme byli vzati na hul ve smenarne ktera mela extremne nevyhodny kurz ale co uz, potrebovali jsme na bus... Imperial Palace Hotel je silenej, na jednu stranu fakt luxus a pohoda, na druhou stranu je to preplacanej evropskej styl typu Bouzov, takze hmmm. Pristup ke vsem facilities je za poplatek a to dost vysoky ovsem je vyhodne zakoupit si clenstvi v klubu za nejakych bratru 10000 dolaru:-) Coz nikdo z nas neudelal, prekvapive...
Na pokoji nas cekal docela sok, kdyz do manzelskeho pokoje dali jeste bunk bed aby se tam vlezli tri lidi, sice jsme se pak poprehazovali, takze tam nakonec spim jen ja a Lucy, ale palanda zustala, takze mame spoustu mista pro nas bordel.
Nekdymam pocit ze jsme nejvetsi burani siroko daleko, okolo nas chodi nacancany prachaci, tak je to vtipny... Varovali nas ze do haly a na snidani nemame chodit v zupanu a papucich, coz by nas normalne ani nenapadlo, ale v zoufalem stavu hladu nekdy okolo pulnoci jsme si vcera s Lucy vzali ono inkriminovane obleceni a behaly po hotelu a hledaly Ondru.

2 komentáře:

Radushi řekl(a)...

ahoooj.] zdrawim do korey, doufam ze si to uzivate a vyhravate..mate mou plnou podporu! a pokud potkatre holandani tak najdete luciena a ze ho zdravi radka z olomouce, ze sem s nim mela mit tu exchange..adios amigos ;)

K řekl(a)...

OK zitra si Nizozemce najdu, Linda ho taky chtela pozdravovat:-D Ale jsou trosku wierd...