sobota 14. července 2007

Zavazadla

Hmm tak nam nekde zasantrocili zavazadla:-D i kdyz ono se vlastne ani neni moc cemu divit, pri tom jaky je letiste Charles de Gaulla v Parizi bych se nedivila kdyby se ztratili i kdybysme nemeli zpozdeni a letadlo kterym jsme puvodne meli letet do VIdne nebylo rozbity... Ale kazdopadne je to vtipny, jenom doufam ze nam daj nejaky prachy, to by bylo vtipny:-)
Vsera po priletu jsem nejdriv chvili statecne vzdorovala spanku ale nakonec jsem precejenom usla. Puvodne to bylo mineno jako spanek na hodinku dve. Nakonec jsem se probudila ve trictvrte na pet. Byl to docela sok. Nejdriv jsem zkontrolovala jak to vypada venku, ale mohl to byt stejne tak usvit jako zapad slunce(pro ty bystrejsi:nedoslo mi ze v lete slunce zapada az nekdy po osme...). Znovu jsem se podivala na hodiny ktere hrde hlasaly 4:45 hmm, doslo mi ze kdyby bylo odpoledne bylo by tam asi 16:45 takze mi tak nejak doslo ze misto dvouhodinoveho spanku, jsem vytuhla na skoro patnact hodin... Strasne me boli hlava:-D Taky me napada ze v SOulu vlastne bylo 11:45 coz byl s Lucy takovy nas spolecny vstavaci cas nekolik tech poslednich dni.
Zcela nekulturne jsme se kvuli spani do pozde vykkaslaly nejprve na debaty potom i na uzasny kulturni zazitecek ze smlouvani na trzisti s doprovodem nasich milych hochu:-) Nejhorsi byl ten den pred odletem. Na finale se mi vazne vubec nechtelo ale nejak me tam Lucy dostala. PO "uzasne" veceri v nasem "uzasnem"hotelu jsme s Matejem, Lucy a Markem dopili, nebo spis skoro dopili tu flasku vodky(mandarinkove) kterou jsme zakoupili(nebo spis nas drahy trener zakoupil) v protejsi liquer store, a ktera se nakonec ukazala byt neprilis chutnou. Nastesti jsme ji prebili pomerancovym dzusem. V noci probehla druha a nastesti posledni z mych krizi na turnaji, a dekuju Matejovi ze se mnou az do ctyr do rana sedel na lavicce, kouril a pomahal mi:-) Musim se priznat ze jsem ze stredy na ctvrtek vykourila nejakejch sedm cigaret za coz se stydim, ale bylo to helpful...
Mimojine ale to ze jsem sla spat az ve ctyri znamenalo ze jsem spala pred odjezdem vsehovsudy dvehodiny, coz nebylo moc dobry, vzhledem k tomu ze pred nama byla dlouha cesta, na ktere nas necekal vubec zadny(Lucy), precejenom nejaky i kdyz velice nepohodlny(ja) anebo velice dlouhy(Sonya) spanek.
Let ze SOulu byl operated by Korean Airlines takze se hosi misto francouzek museli spokojit s Korejkami:-) Jidlo sice nebylo tak dobry jako s Air France nicmene kvalita letu byla minimalne stejne dobra ne-li lepsi. Rozhodne bylo na vyber z vice filmu(ja se koukala na In the land of women a Zodiac, Friends a HOuse) prestoze Milionar nam chybel...
Odlitali jsme s asi hodinovym zpozdenim, kvuli velkymu provozu, a taky jsme se zpozdenim, i kdyz jen asi pulhodinovym, prileteli.
Post bude pokracovat za chvili, muj hyperaktivni mozek ma prave chut na vanu:-)

2 komentáře:

lucynka řekl(a)...

Mam pro tebe spatnou zpravu:uz je tdy prvni priznak zavislosti na bloggovani (dlouhe posty). Uprimnou soustrast.

K řekl(a)...

hmm sakra, asi jsem hodne nakazena, chystam se totiz na dalsi post stejne dlouhy nebo delsi...:-D